Közműrekonstrukció | Vízépszolg 94

Vízépszolg-94 Kft.

Vízépszolg-94 Kft.
Vízépítő és Szolgáltató Kft.
Cím: 6400 Kiskunhalas, Kéve u. 41.
Telefon: 70 / 933-6910
Email: vizepszolg@vizepszolg.hu

Vízvizsgáló és Környezvédelmi Laboratórium
Cím: 6400 Kiskunhalas, Kéve u. 41.
Telefon: (+36) 77 422 333
Email: labor@vizepszolg.hu

Vízmérő - Hitelesítő Műhely
Cím: 6400 Kiskunhalas, Kéve u. 41.
Telefon: 20 / 320-2147
Email: vizmero@vizepszolg.hu

Közműrekonstrukció

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerülő probléma az elöregedett, már nem megfelelően funkcionáló közművezetékek költséghatékony felújítása. Tekintve, hogy ezek a vezetékszakaszok jellemzően belvárosi területeken helyezkednek el, az időközben sokszorosára növekedett járműforgalom vagy a díszburkolattal ellátott, parkosított felszín miatt a kitakarás nélküli (no-dig) technológiák gyakran az egyetlen lehetséges kivitelezési alternatívát jelentik. Ugyanakkor a mai szakmai közvélekedéssel ellentétben létjogosultságuk nemcsak ezeken a területeken igazolható - mint szükséges kényszer -, hanem sok helyen időben és árban is versenyképes a hagyományos nyílt árkos építéssel szemben. Cégünk több építési technológiával igyekszik megfelelni a megrendelői igényeknek.

Béleléses eljárás (relining) során a meglevő vezetékben, annak roncsolása nélkül helyezzük el - behúzással, betolással vagy kézi bekocsizással – az új csövet.

Csőroppantásos eljárás (berstlining) alkalmazása esetén a meglevő vezetéket anyagától függően szétvágjuk, elrepesztjük vagy ledaráljuk, és az így felszabaduló térben kerül elhelyezésre az új cső.

Nagyátmérőjű téglacsatornák esetén a bélelés alternatívájaként vállaljuk a falazat felújítását és a padló újraburkolását.

A különböző projektekhez szükséges segédszerkezeteket saját esztergályos- és lakatos-műhelyünkben építjük meg.

A vezetékfelújítás még az egyszerűbb esetekben is gondos tervezést és előkészítést igénylő feladat. Megrendelőink számára az állapotfelméréstől a kivitelezésig teljeskörű megoldást kínálunk.